Renovering!!

håller på att renovera tv rummet så vi har inget internet. eller de kan funka 5 min och sen är man utan några dagar....så man får passa på när man är borta hos majsan och bengt-ivan =)

vart i lycksele i dag och köpt julklapp till vicke, skulle köpt till flera men hittade ju inge.. får beställa på nätet... till vicke är de ju inge svårt att köpa, han vill ju ha allt som är i leksaks katalogen =) jag och ygge på hotellet... firar hans farmor och farfars 60 åriga bröllops dag! (riktigt god citrus sorbe till efterätt...)busen äter god glass...vicke hos farmor medans vi är borta!!

ajj va ont!!!

tog svin spritan i går och jag kan ju inte säga att de är smärtfritt... sticket kändes ju inget men i går kväll när vi satt på hotellet och firade ygges farmor och farfars 60 åriga bröllops dag börja de kännas och när jag kom hem  så hade jag skapligt ont kunde inte röra armen och sova kunde jag inte heller för att jag hela tiden vaknade på armen...
JAG SKA ALDRIG MER TA INFLUENSA VACCIN.  busen fick ocå ta sprutan men han har inte haft nå ont av den.. han va bara livrädd när vi kom in på rummet, men med farmor majsans hjälp gick de bra!! =)

magen den växer, liten där inne sparkar på kissblåsan så de känns som om jag ska pinka på mej!! riktigt stark i benen fast den är så liten...

nää nu ska jag ta och bänka mej franför tvn och kolla på idol, får se om gubben hinner hem från matte på 10 min... han tog skotern för att fixa skoter pulkan.. han kunde ju tagit den i bilen för nå skoter före är du ju inte... haha


hade inga nyare kort än på katterna!! hehe får se till att använda kameran lite flitigare... =)

zeke tycket inte att jag ska få scrappa!! figge är en riktig liten tiggare!!  undra när han ska lära sig att haninte kommer att få nått...

läser nån??

om de är någon som läser min blogg så kan du kommentera annars så är de ju ingen idé att skriva. då kan jag lika gärna skriva på papper!!!orkar då inte skriva nått nu men lägger in lite bilder!!!


gjort en snöhäst.. fast de ser nog mer ut som mumin framifrån!scrappat en framsida till mitt kollegeblock där jag skriver upp alla mina goda recept!


zeke säger till när han vill in =) man hoppar till som fan när de smäller på fönsterbrädan =)
(de är säkert 1.80cm upp dit)blev bra med gardinerna i köket!magen då!! v 19+4  lite suddig med man ser ju endå =) de sparkas och är full fart där inne!!
så va tror ni de är där inne??? och när kommer hon/han ut??


söndag!!

ja ha då va de söndag!  i torsdags va jag i lycksele på ul =) gick jätte bra, en frisk liten krabat. hade moderkakan i framvägg men de va inget problem. bf blev flyttat från den 23 mars till 30 mars... fick ta med mej majsan dit för ygge fick börja praktik på onsdagen, lite tråkigt men de kan leda till jobb (80 % chans) 

nää nu kom grabbarn in dom har vart ute och kastat in ved !!


ska väl kanske lägga ut en liten bild från ultraljudet! 
ni får gärna gissa om de blir en kille eller tjej och vilket datum. 

själv tror jag på att de kommer ut en kille den 10 april...

busungen!!

RSS 2.0