Albin 1 år


GRATTIS VÅR LILLA ALBIN PÅ DIN 1 ÅRSDAG

 tänk att de är hela ett års sen våran andra lilla plutt kom till värden tiden går så fruktansvärt fort, kan man inte bara sakta ner tiden lite?
i kväll kommer de lite folk och grattar Abbe, våran pressent har han redan fått, den fick han i fredags för ygge tycker han skulle ha den innan han kunde gå.... en bamse lära gå vagn fick han. hittade inge mer på leksaks affärn i L-sele så jag ska kika runt på internet oxå han kanske får lite pengar i pressent( va vet ja)

i April får jag storbesök =)
först kommer min kära pappa och kristina och hälsar på några dagar, jätte kul ska de bli. de är första gången dom hälsar på här uppe sen vi flyttat. ser fram emot att dom kommer =)
sen till påsk kommer mamma =) jätte kul de oxå=)

som vicke har pratat om att han vill träffa sin morfar och sin mormor =) nu får han de inom kort!


nä nu ska jag gå och kasta i mej lite kaffe så jag kommer i gång! mycke att fixa innan alla kommer.


Bloggtorka!

har bloggtorka där för är de lite glest mellan uppdateringarna!

här händer det massor och ingenting med hela familjen, finns masssor att berätta men samtidigt inget.
lillfisen har börjat släpa taget och står själv nån sec innan han fattar att han står själv och tar tag i de han släppte...

vicke går på dagis och är en super duktig bror. på fredag (förhoppningsvis) så åker vi till l-sele och köper en garderob till honom får hans kläder får inte plast i den lilla stackars byrån han har.

städade övervåningen ordentligt i går och då passade jag på att möblera om i sovrummet. ibland kan de vara kul med en liten förändring!

lagt ut vagnennu oxå på enirooch fl! får jag den inte såld inom dom närmaste dagarna så lägger jag ut den på blocket! och så ska jag lägga ut lite kläder som abbe växt ur. 

nää nu ska jag göra ordning vicke för sängen och sen ska jag lägga mej bekvämt i soffan och kolla på glee och gray´s anatomy och hoppas att min magknip går över, anledningen kan nog vara att jag bara har ätit en tallrik med lite spagetti i dag och nån godis bit... fy fan va skräpig föda jag äter... haha
 
så här blev de allafall i sovrummet.
jag har gratis hemhjälp.. vem fan behöver rut avdrag!?

Fredag!

ja en hel vecka har gått igen. dagarna bara springer i väg. 3 veckor kvar till Abbe fyller 1 år. hinner inte med i svängarna tiden bara flyger i väg känns som om vissa dagar bara är överhoppade. i går va en sån dag som bara flög förbi. jag jobbade mellan 9 -16:30 vilket kändes i kroppen när jag kom hem. efter att Abbe lagt sig satt jag och vicke oss i soffan och åt lite glass med kola sås. när vicke lagt sig så läg jag bara i soffan och tyckte synd om mina fötter och rygg haha. bar inget i går men endå kändes de som ryggen var av på mitten. jaja ska inte klaga jag lever ju allafall =) haha

annat blir de i morron, alla får hålla tummar och tår på att jag inte bryter nå armar eller ben för i morron blir se skidåkning i kittelfjäll. ska hyra mej att par skridor funkar de bra så kanske jag köper ett par!


Trappor!

ja de kan nog vara de värsta man kan ha när man har små barn, iallafall innan dom har lärt sig hur man har sig upp och ner säkert. va i köket en snabbis och tittade till abbes flaskor som jag höll på att koka och under den korta stunden hann den lilla busungen ta sig upp för nästan halva trappen. lyffte ner han och efer en stund va han där igen så jag hann faktist få några steg på film. när ygge kom från jobbet satte jag han i arbete med att göra en grind =) hehe varför köpa en dyr när man kan göra en egen!? den ska ju endå inte sitta där så lägen egentligen!

har för ca en timme sen käkat klart. jag gjorde råstekt potatis i ugn och fläskytterfilé med egen gjord brunsås. riktigt gott, skulle kunna äta bara potatis. jag älskar potatis skulle kunna leva på de =) ne nu ska jag väl ta och kolla på svt play en stund innan de är dags att lägga vicke, han sitter och ser tv innan de är dags för han att gå i säng =)see u en annan dag!   =)

RSS 2.0