ÄNTLIGEN har jag blivit moster!

kl 02:18 i natt den 22 februari kom hon ut till den stora vida värden, 3815 g tung och 53 cm lång.

GRATTIS  Erika och Marko till eran lilla Ida och wilma som blivit en stolt storasyster.


söndag!!

har inte hänt så mycket i vecka. vicke var hemma med hosta i 3 dagar!  och i fredags så åkte jag med mallan och hämtade tommy i lycksele. passade på att handla lite mat och nå kläder till vicke och bebis men de jag skulle komma i håg å handla glömde jag ju bort.. men de är väl som vanligt när man ska ha nått...hehe

ygge köpte en bil i helgen.. en gammal disel merca som han ska ha till jobbet så han slipper slita ut volvon... hehe tur den är billig!!

jag ska ta och scappa klart korten jag håller på med så dom bara är att posta när de är dags =) först kommer lite bilder.


vicke ville att jag skulle ta kort på alla gubbar han gjorde så här kommer några st!! =)
första

andra

tredje

och fjärde, fråga mej inte va de är för alien gubbar men jag tyckte han va duktig =)

busen själv =)

pysslade en dag när han va hemma, men vi hann bara med en mask sen va de inge kul längre de kröp myror i benen på honom, jag fick allafall dammsuga hela köket från glitter efteråt  =) hehe

vicke valde robot bodyn till bebis =) och jag byxorna med cowboys på =) dom kostade 19 kr och hade kostat 99kr.. ett fynd =)

byxor till vicke, han valde dom själv =)

tröja till vicke, den valde han oxå själv=)

tjock tröja till vicke, den valde jag!! ett riktigt fynd=) 49 kr den hade kostat 229 kr =)

ja så kan man ju oxå skriva för att folk ska handla mer!!  haha  (konsum lycksele)


och "lilla" magen  v.34+4

från sidan v.34+4   inte länge kvar nu!!  =)  och pepper peppar på att jag inte får några nya bristningar, dom som syns är från vicke!!

onsdag!! v. 34+0

då va de onsdag och jag sitter hemma med vicke som har nån jobbig hosta, stackarn..  nu sitter han allafall och degar men playdoo lera vid bordet!!
jag är i v.34+0 i dag, tiden går fort, 41 dagar kvar till bf.... jag hoppas på att inte gå över tiden men de tror jag nog att jag gör eftersom jag gjorde de med vicke...  va till bm i går oxå och de gick bra men mindre bra när hon skulle ta blodprovet... hon fick sticka 3 gånger den här gången oxå.. fyyy faaan  säger jag... mallan fick hålla mej i handen =) hehe.. spände mej nog lite för mycket för att hon skulle få ut nå blod dom två första gångerna... sista gången la jag upp fötterna så jag inte kunde spänna mej och så pratade jag med henne och mallan undertiden och då fick hon ett rör... tur va väl de annars hade jag dött...

blodtryck: 110/66
urin: 0/0
sf mått: 32 cm
fosterljud: 148

fick en ny tid den 2 mars...

nej nu ska jag göra nå nytta tror jag!!

slut på helgen! och alla hjärtans dag i dag!!

då va helgen slut i gen.. helgerna bara flyger fram... har iallafall haft en trevlig helg med trevligt sällskap i går!!
då va vi ute på en skotertur till kall ers näset med matte, petra och lilla elias =) vi grillade varma mackor i mackjärn, korv, marschmallos och drack kaffe och varm choklad riktigt gott. de är kul när man har trevligt sällskap de måste vi göra om nån helg =)  vi hade med bobben  till vicke så han fick åka lite i backen... =) glömde kameran men petra tog några kort. ska lägga in dom när jag har fått dom på mailen =)
på kvällen såg ja melodifestivalen...   de va ju nästan lika dåligt som förra veckan...  jag förstår inte hur svenska folket tänker när de gäller musik... eller iallafall dom som väljer ut vilka låtar som ska få komma med!! hoppas de blir bättre dom 2 sista delfinalerna... för sverige har nog inte råd med en flopp till i eurovision...

i morron vid nio när jag börjar kommer min handläggare och ska se hur jag har de... hmm undra va hon kommer att säga...  
sen på tisdag är de dags för bm... blodprov denna gången då... hoppas hon inte har glömt de... som hon har gjort dom 2 senaste gångerna... tur jag får åka med majsan den här gången med =) hon va ledig och så skulle hon till tandläkaren en timme innan jag ska vara hos bm... perfekt att slippa åka med bussen!!  

ygge får inget va oss i dag bara nykära som ger varrandra pressenter och blommor =) jag visar ygge att jag älskar honom varje dag endå =)
jaja nu ska jag väl sätta i gång med hjärtatårtan som jag hade tänkt bjuda majsan,bengt-ivan, mallan och tommy på... får se om den blir som jag vill... hehe 

nu tycker jag att de är dags för mej att bli moster i gen=) den är lite sen nu, hela 3 dagar..hihi
men jag gissar på att de kommer ut en liten grabb den 16 febbusungen!!


ett stycke zeke (tycket katterna kunde få vara med lite =)


och en figge


magen v.33+3


framifrån v.33+3ny vecka!

ja ha då va de måndag i gen skulle skrivit i går men jag va så trött så jag orkade inte!!

vart på praktiken i dag, får gå hem lite tidigare.. inte så mycket att göra på eftermiddagen... men de är ju allafall super skönt att få komma hem lite tidigare när man har ont i ryggen... har börjat få de mer nu... ska till barnmorskan den 16 feb så då ska jag kolla om de finns nån ledig läkare jag kan prata med... har ju fått nå konstigt i handen som gör förbannat ont har haft så i snart 3 veckor tycker att om de bara va en stukning så skulle de inte göra ont längre... jaja jag har ju ont på så många ställen så varför inte där med...haha 

undra va man ska äta för mat i dag då!! vicke ville ha mos och korv men de vet jag inte... åt ju rotmos och korv i går och i matlåda i dag så jag får rota i frysen och se om jag hittar nått.. eller inte!!! nu ringde mallan och ska bjuda på tacos hos majsan =) mumsens  de va ett tag sen =) 


lite halv nyvaken =)


vicke ville ta kort på tvåda två =) hehe inte båda två ? sötisen =)lördag!!

känner mej mycket bättre nu. kunde till och med städa lite i går!! de behövdes =)

i dag så klev vi upp halv 9.. ygge gick till och med upp då, han som brukar sova till 12 på helgerna =) hehe.. han klädde iallafall på sig och gick ut och skottade där vi ska ha pellets pallarna... han hade lite fusk hjälp av snöslungan =) 

sen så åt vi lite frukort och efter de så åkte vi till skarven =) men vi stannade i storuman för att hämta ut ett packet... vi hälsade på valter och viviann och fick lite fika där. dom har ett lika hus som vi så ygge passade på att fråga om massa grejjer som jag inte fattar mej på  hehe och så va vi in till roland och annagreta och sa hej.... riktigt trevligt =) men vicke blev rastlös efter ett tag och började busa.... på vägen hem så åkte vi in till storuman igen och handlade lite mat och sen godis till i kväll... ska se melodifestivalen, får se om de är nå bra låtar i år då!!

kom hem vid halv 4 då va de bara packa in maten sen in med den i ugnen och sen ner och öppna packetet.... hihi
de va vagnen som kommit.. så jag satte i hop den.. riktigt nöjd, såå fin =)

lägger upp några bilder sen ska jag gå och se lite tv... kolal va de är innan man ska se de man ska se... haha

magen v.32+3


v.32+3


vagnen =)  crescent classic 2009 svart/blå   =)


vagnen


lådan där vagen lår va väldigt rolig att leka i =)lite blandade bilder från början av januari

vicke ligger och "solar"


solnedgång


kok kaffe över öppen eld....

fyy så jag mår!!

orkar inte skriva nå mycke nu!! vart hemma i dag för att jag mår pyton... slö och hängig ingen feber, ingen ide att gå och jobba för jag vill inte hålla på med varor och kunder...

vicke får vara på dagis så jag får vila då kanske de går över fortare!! hoppa jag allafall...

har mest legat och vilat och sovit några timmar sen kollat om jag kunde hitta nån overall till bebis på nätat men de finns ju inte. jo massa tjejigt, konstiga, mönstrade och svin dyra!


nee fy nu måste jag gå och vila lite!!!

RSS 2.0