Lite om mycket!

fy va de va längesedan jag skrev nått här! ska väl försöka sammanfatta allt lite kort!

börjar väl med mitt knä... tidigare i bloggen så skrev jag ett inlägg om att jag vart och röntgat mitt knä och jag fick svar efter en månad. mitt knä hade 5 % överrörlighet och han bestämde att jag skulle få åka till ortopeden i umeå och få de undersökt. sagt och hjort så körde y mej dåt och där fick jag konstaterat att mitt korsband är av. till att börja med så ska jag gå på sjukgymnastik och sen efter jul så ska jag tillbaka till ortopeden i umeå och se om de blivit nå bättre. så i fredags var jag till sjukgymnasten för första gången och han kände,klämde ryckte och slet =) så var vi in till gymmet på sjukan och jag fick testa några övningar som jag ska göra för att stärka musklerna runt om korsbandet. korsbandet kommer ju aldrig att läka utan det man gör är att träna upp musklerna runt ikring så att knät blir mer stabilt.  så ligger det till nu!

jag har precis dammsugit och torkat golv men känner att de är stökigt endå. jag skulle vilja få bort massa saker som står överallt men endå vill jag ha dom så de är enkelt att ta fram om jag behöver. vi har lite för lite förvaring här uppe som jag är nöjd med men de går väl att ordna på nått vis nångång... har inte riktigt tid med de nu. fick iallafall ett ryck förra veckan med att måla om Albins bord och stolar. såå jävla snygg färg, passar jätte bra till hans blåa vägg och vita säng. skulle oxå vilja måla om hans byrå i vit så den passar hans säng men de får bli en annan gång.


Albin testar sina stolar


färgen är inte riktigt rättvis på bilden, den är mycke snyggare irl.

vicke han fick sig ett skrivbord när han fyllde är och där sitter han och ritar och leker med små saker, men ändå så ligger de pennor i köket =) hehe.   i går var de utvecklingsamtal på föris oxå och dom tyckte han va jätte duktig i allt han gjorde fanns dock bara ett litet minus och de är att när han blir sur och arg så springer han i väg och gömmer sig, iof så gör han likadant här hemma och då låter jag han bara vara tills han kommer fram så man kan prata med honom.


min fina stora grabb och hans tårta som han va så stolt över =)


ne men nu ska jag väl ta och förtsätta med att städa toan. I HATE IT! toa stolen har en liten spricka som man inte kommer åt att göra ren ordenkligt så de börjar lukta fan om man inte är super noga! suck! nya toa stol? ja tack!


ADJÖ! PÅ ÅTRESEENDE NÅN GÅNG! 


RSS 2.0