Jag vill HA!!!

ja fy finns massor jag vill ha inte bara till mej själv utan till barnen och hemmet. skulle vilja göra massor ute oxå, ficcs dom inte så mycke plan plats till allt, jävla backe....

i allafall så vill jag ha en altan som är inglasad på framsidan.. skulle bli skit snyggt. så där lagom stor så man får plats med ett bord för ca 6 presoner och vagnen och fina blommor och nån bänk. jag har allt i huvudet och de skulle bli skit fint. finns dock massa annat vi måste göra innan vi han börja på ett sånt projekt. lägga om taket och drener är väl de viktigaste nu allafall... skulle vi bygga nu så skulle vi endå få riva när vi ska drenera. och så vill jag ha ett växthus men vette tusan vart man skulle kunna ställa de hälften av tomten är ju backe och väm vill ha ett lutande växthus!?

inne vill jag oxå göra om.... ny soffa, v-rums bord,  köksbord och stolar, alla möbler till abbes rum... man kan komma på saker i oändlig het... men de som står högst på listan är iallafall abbes rum. han ska få rummet uppe som vi har som data rum nu. datan flyttar jag till mitt scraprum den får plats nu när vi har plattskärmen och gästsängen ska vicke få. Abbe ska ju få vickes junior säng sen när han blir lite större litar inte på att han kan sova i den än. och när skatte pengarna kommer blir de inköp av bokhylla till han, funderar på expidit från ikea den med 8 fack och gröna backar. kommer bli skit kul att göra!=)

leo´s lekland.... där var vi ju i går, kom lite sent för jag va lite snål med tiden trodde de skulle gå snabbare att åka dit än va de gjorde. kidsen hade allafall skit kul. ja de hade väl vi vuxna med =) hehe spelade air hocky, sånt vill jag ha i källaren.. haha.. abbe tycker de va kul oxå kan kröp runt och busade och skrattade... vicke hade inte ens tid att äta så kul hade han och dyng sur i svätt va han redan efter 5 min =)  va upp lite i " borgen" med abbe men kännde att mitt knä inte klarade de så bra så jag övergav de försöket.

har inte lagt in bilderna än så de får bli  en annan dag!  nu ska jag göra annat, bye bye

bilder!

ja de blev några kort tagna i dag! här kommer några

finaste viktor


finaste Albin


Cup caken jag bjöd påFinns en till bild men är inte säker på att dom på bilden vill vara med så jag låter bli att lägga ut den!
i morron bllir de leo´s lekland så därifrån kommer de väl kanske nån bild oxå, men de blir från mobilen så de kommer väl inte vara världens bästa kvalite....

Namnvälsignelse

i dag kl 16 ska vi ha namnvälsignelse för albin. han har ju inte blivit döpt än så vi får göra på de här viset. tror (är inte säker) att de är så dom gör i filadelfia församlingen. så efter de så blir de fika. har gjort cupcakes och så blir de väl kaffe!

tidigare i dag har jag vart barnvakt till emmas buskottar. hon skulle göra llite ärenden i s-uman. ganska stor skillnad på barnen när dom är här själv och när hon är med. dom va jätte snälla mot varandra när hon var borta sen när kom kom började dom bråka massa,,, haha barn är för goa dom. vicke är likadan, undra om allas barn är så? hur är era??

nä nu blir de lite modellering och frosting dags, måste göra cupcaksen fina inför fikat!


ok! måste ju bjuda på lite bilde på kidsen....

gott med tårta på emmas födelsedag!  jossan fick en del på sig oxå =) tur de finns tvättmaskin...


väldans svårt att få ett kort på vicke nu förtiden...

Buzzar Loppi.se

som medlem i buzzador kan man få testa olika saker. jag har blivit erbjuden att testa på att sälja en vara på barn sajten Loppi.se . inn och kika, du kanske har nått du skulle vilja bli av med och tjäna lite pengar på samma gång.
klicka på bilden för att komma till loppi.se
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det. ange mig som rekrytant mitt buzzador namn är twicted.


Tiden rinner....

iväg lika fort som vatten på oljad plast....eller nått liknande...haha
har hunnit hända en del.  jag har gjort illa mig, knät som vanligt. va till läkaren den här gången, de va en ugn kille =O och såg rätt bra ut... haha och så va jag tvungen att flasha mina äckliga ben så han kunde kolla felet...tydligen så kunde han inte de så jag får remiss till ortopeden i lycksele, förhoppningsvis annom 90 dagar.. otur att de är semester och skit. men men jag jag tagit ett steg i rätt riktning för att få reda på va som spökar för så här ska ju inte ett knä bete sig.

till nå annat...

abbe min lille mini plutt har börjat inskolas på dagis, han känns såå liten. andra dagen i dag och de fick ganska bra. lite skrämd blir han när alla andra barn vill komma och känna på han och dom andra minstingarna blir nog lite avis när dom inte är minst längre. va där från 8 till efter lunch då gick vi hen och sov, ja eller han fick sova jag gjorde annat. nu ligger han i säng och vicke ska strax gå i säng han får se lite tv först....

tror vicke tycker de är jätte kul nu när snön är borta så han slipper overall och tjocka kläder och så han kan cykla och sparka med kickbiken... några leriga och tok blöta kläder hör till oxå... haha...

RSS 2.0