inne mys!

dom senaste 3 dagarna har de bara regnat, regnat och regnat till och från... men i går kom de världens oväder, åska och blixtrar, de var riktigt nära, så de vart inne mys med rita. våga inte ha tv:n eller datan i gång om blixten skulle slå ner i huset... innan ovädret så va jag in till s-uman med albin för väga, mäta och 3 mån vaccinationen... jag gissade ju ju på ca 6300g och 63 cm, jag va ganska nära... han vägde 6520 g och va 62 cm lång. han har alltså gått upp 1000 g på 28 dagar =) skönt att han växer ordentligt allafall... =) när han fick sprutan så gallskrek han. stackarn fick ju 2 sprutor, en i varje ben...  sen va jag in till ica och hämtade ut min efterlängtade färg patron (svart) till skrivaren...
vicke fick vara hemma med majsan undertiden vi va i s-uman. han hade nog inte saknat mej ett dugg när jag va borta =) han hade de så bra med farmor, dom låg och kikade på tv när jag kom hem =) jag har världens bästa svärföräldrar som hjälper mej när jag behöver de=)  och världens bästa mamma och en helt underbar sambo och 2 fina friska barn, livet kan inte va bättre =) och ett hus med stor tomt (måste jag tillägga) som barnen kan springa runt och leka på.

nu ringde sjuksyrran från sjukstugan och vicke har fått en tid den 12 juli. ska kolla upp hans snarkande. pratade med läkaren som tog sprutan på albin. hon undrade om han åt dåligt och blev störd av snarkandet. han har ju snarkat förrut men inte så här mycket och så tycker jaghan äter dåligare än förrut och så sover han länge på morronen och vill inte somna på kvällen... vet inte om de har att göra med snarkandet.. dom skulle i allafall kolla hasmandlarna dom kunde bli förstorade vid 4-6 års ålder...

har knåpat i hop en liten ram till hyllorna i v-rummet blev ganska bra, är rätt nöjd. stämpeln är den första jag färg lagt så jag är stolt över mej själv!  de ska upp 5 ramar med kort till så bäst jag sätter fart =)

albin vill ju sitta hela tiden så han fick sitta en ytte pytte liten stund i matstolen =) gissa om han blev arg när han fick ligga sen!! haha   min 2 sötisar!


vicke önskade att han oxå fick ligga i vagn... så jag lyfte ner han i albins =)


tydligen är de jätte kul att ligga i vagnen.. varför vet jag inte =) hehe


målar en skoter =)


gosar och äter på hunden =)


ramen =)  kommer bild på dom andra sen när jag är klar med dom!


en hÄngel =)

RSS 2.0