Måndag!

innan jag börjar skriva så säger jag Grattis micka på 26 årsdagen.

så... i dag har jag inte gjort nå speciellt. diska,tvätta och lekt med barnen, mest abbe eftersom vicke har vart på dagis och sen har han vart ute, vi han ta en sväng med skotern till affärn sen va han ute i gen och nu är ygge och hämtar honom från barnträffen.  abbe sover sen halv sju ungefär.
han har hittat sing dygnsrytm tror jag.  vaknar runt sju -halv åtta, äter runt elva och sover middag efter de och vaknar igen vid halv ett- ett och sen går han i säng runt halv sju-sju. men så vaknar han i bland på natten oxå, gissar på att han drömmer nått.

i mooron är de dagis för vicke och ssenare på kvällen är de föräldra möte uppe på dagis kl sex så då ska jag dit medans y är hemma med barnen.

nee nu ska jag gå och se om de är nått kul på dumburken. i bland finns inte ett skit på tv även fast man har typ 100 kanaler...


kära mamma och jag på nyår!

Latmasken!

japp är en riktig latmask, har verkligen inte orkat uppdatera bloggen och dessutom så har jag ingen insperation ett skriva. de har inte heller hänt så mycke som är värt att skriva om!

i går fyllde L 3 år så i dag går vi dit med en pressent och säger grattis! och den 22 fyllde min söta systerdotter Ida 1 år, lite för långt att åka och gratta så hon får sina pressenter när i ses nästa gång.

har bakat lite i veckan oxå. matte tycke att jag skulle bjuda på snickerskaka nästa gång han kom och hälsade på =) så jag googlade på recept och bakade i hop en sånn så jag hoppas han blir nöjd nu =) 
sen lovade jag visst vicke att vi skulle baka muffins en dag så i torsdags var de dags. han fick välja va han ville ur muffinboken och han valde tigermuffin,han gjorde de mästa själv, men vilka ingredienser de skulle vara fick jag ta fram och hålla koll så han hällde ner rätt mängd =) dom blev allfall jätte goda =)


hyllan är äntligen uppe=)


Albin kan krypa, men de vill han bara göra de på mattan och i bland på golvet, för de gå ju mycke fortare att hasa sig fram sittande med ena benet bak och de andra fram =)


mina underbara busungar som jag älskar obeskrivligt mycke!


stora killen =) syns att han har vart ute när de vart kallt, torrvläckar runt hela munnen.(blir mycke smörja)


Albins nya, rynka näsan=)


vicke ficka välja sina kläder själv! och så valde han att han å abbe skulle ha lika strumpor=)


nu får de vara bra för nu,  Adjö så länge!

nya gardiner!

i går kväll när ygge kom hem från jobbet så hade han hämtat ut mitt ellos packet med gardiner så i dag satte jag upp dom! blev skit bra, passar som handen i handsken i båda rummen.

vid två tiden kom E, L och S och lekte =) dom fick testa vickes v.smile och de gillade dom skarpt. E hjälpte till att ge zeke mask tabletten, utan resultat. envisa katt, mycke rivmärken fick hon på köpet. sorry E.... så vi går i hop om maskpasta i stället så man kan spruta de direkt i munnen utan att behöva trilskas med en tablett..

efter att jag lagt abbe vid sju så pälade jag och vicke, jag gjorde ett V och ett A som jag satte bervid korteni v rummet.

nä nu kommer lite kort!

v-rummet


köket, mörkt ute hoppas de syns endå!


andra fönstret i köket


mönstret ser ut så här iallafall.


mina underbara busungar!

full rulle!

i dag har de vart fulle rulle hela dagen. gick upp kl halv åtta och då va de byta blöja på abbe och sen frukost för kidsen, vicke ville ha mjölk och musli och albin fick gröt. sen skicka jag i väg vicke till dagis och jag satte i gång att dammsuga. de är ju nästan kul nu när man har en fungerande dammsugare som suger upp skiten... fattar inte att de blir så skitigt på bara en dag, dammsuger varje dag för abbe stoppar allt i munne, då menar jag allt. katt maten är jätte lockande han har hunnit smaka några gånger..  =O alla rum utom data rummet hann jag dammsuga. när vicke hon hen så va mallan här och tog med han på en liten promenad och när han kom hem i gen så va E här med L och S så då va vi ute och lekte och drack kaffe. kl va halv fyra-fyra då traskade vi mot affärn och handlade. vicke fick välja mat och då ville han ha palt, så jag köpte et pkt palt och ett pkt kroppkakor. kroppakorna gick fortast att laga till så de fick bli dom (vicke märker inte nån skillnad)  sen busade vi tills abbe skulle gå i säng då fick vicke se lite bompa. nu ska jag gå ner och "kasta" han i säng.


flyttade över lite kort från telefon till datan så de kommer några här, bjuder på att kort på mej.
fina mössan som jag fick av kristina =) den är lite kall att ha nu men så fort de blir nån plus grad åker den på =)
visst är den fin! hon stickar? (eller virkar?) dom själv =)busungarna!


ibland får man inte den plats man behöver =)


inte lätt att vara liten och trött=)


åka skridskor å spela hockey =)

söndag!

helgerna går fort. ygge jobbar kväll till veckan suck, så tråkigt när han gör de!

i går va ju ute på en runda med skotern, Albins första skoter tur. han satt bak med mej på pulkan med en filt över huvudet =) och jag med halsduken och mössan för ansiktet. de sprutar ju ofantliga mängder med snö från mattan rätt på oss som sitter bak =) funkade fint endå, stannade på karlers näset och grillade lite och ungarna åkte bob. M,I och E var med så me va I och vicke som åkte bob. själv fick jag åka och tanka skotern (första gången) gick ju skit bra =)  va inte kvar där så länge för albin va super trött och grinade på slutet. och när vi kom hem så kunde han inte somna för att han va för trött så jag fick lägga mej i sängen och försöka få han till ro. och när han väl somnade så sov han i över 3 timmar, plutten då, de är jobbigt att vara på utflykt...

nä om man skulle gå ner och slänga in lite tvätt i maskinen medans albin sover och grabbarna är ute med skotern...

Bukplastik!

helt ärligt skulle jag kunna utsätta mej för de, för aldrig i livet jag skulle få bort de där jävla hänget som sitter på magen.... inte ens med extremträning... om man skulle ha fler små så är de ju onödigt nu och dessutom så kostar de väl 60 lakan som jag inte har... så man får väl stå ut med hur man ser ut.. suck !  bladder!

hur som, i dag har E och barnen vart här och lekt och när dom gick så kom M och I och lekte med vicke ute så jag hoppas att han somnar i normal tid i kväll... nu slutar ygge såå han är väl hemma och en halvtimme då har jag lovat vicke att han å jag ska ta skotern och åka till affärn och handla...

                                                                      
      

                                                                      Adjö


Ehh, va då?

ja är helt utan rubrik i huvudet, inget passar....

blev tillfrågad om jobb i morron ringde och hörde med mallan och hon kunde ta barnen så då svarade jag att jag kunde jobba, seen så ringde mallan och sa att hon skulle jobba själv. tokigt, tokigt men jag förstår ju att hon vill jobba. kan ju inte säga att hon ska tacka nej när de är mina barn... haha, men men. tur dom förstår att de är lite svårt att få barnvakt så snabbt. i april blir de andra bullar då hade jag tänkt att albin skulle få börja på dagis så jag kan jobba när de behövs =)

ska sälja lite barnkläder som är urväxta, men ja vet inte vart jag sla lägga ut dom. de är ruskigt jobbigt att lägga in dom på tradera en och en så allt får gå i ett packet. en med stl 56, en 62/68 och så är de väl lite 74 oxå. kan för allt i världen inte fatta hur han kan växa så jädrans fort.... 

ähh fan orkar inte sitta här och trycka på tangetbordet längre.... bye ...................eller ett foto eller två kan jag ju lägga in.


smile =)


lite mörk men vicke gör "trix" med bobben i backen (vildjur)

RSS 2.0