snö i massor!!!

kolla ut i går innan jag gick och la mej, ha nu snöar de. kommer väl inte så mycket de är ju inte så kallt...
men så när klockan ringde i morse så va jag ju tvungen att titta ut. fyy satan va de har snöat under natten, de snöar nu med.. undra när de hade tänkt sluta.  jaja kul för alla barn här i byn som kommer bo i sina pulkor och bobbar den närmaste tiden.  vicke har de ju så lyxigt att han har en pulka backe 2 meter från huset =)
jag måste ta och införskaffa mej ett par täckbyxor kommer att frysa ihjäl om jag ska gå i vanliga brallor nu!!
får kolla på outlet i storuman där brukar dom ha billiga ytterkläder... =)

min lilla buskotte hade väldigt svårt att kliva upp i morse, - jag vill bara sova lite till... plutten... men så fort jag sa att de va massa snöööö ute så blev de full fart på honom.... nu är han på dagis och leker sen ska vi ta och promenara till konsum och handla lite....  senast i går sa jag till ygge att jag önskar att de va snö ute så man kan ta pulkan till affärn så man slipper bära...och va händer joo snön kommer =) 


lite snö...  och vårt hus!!!

Västerås

ja då va man i västerås! kom natten till onsdag, halv 3 va klockan...  nu har man mycket att göra, träffa alla man ska träffa och välja ut va man sk aha med sig för grejjer från stugan, bilen kommer va proppad med grejjer innan vi kommer härifrån.. hehe kommer vi få plats själv??  

ygge håller på att hjälpa mamma med några hantag i köket som håller på att trilla i genom =) och busungen springer runt och busar nu innan vi ska åka till micka och hälsa på.   de lär bli ett kärt återseende för ungarna som inte setts på över 2 månader... ska bli kul att se lill killen för första gången oxå... ja och dej med micka =)

nää nu ringde hon så nu ska vi ta och klä oss och åka i väg...

bye

8 dagar utan internet!!

vilket jävla strul de är med internet, nu är de andra gången som vi vart utan i flera dagar... sur och irrirterad hann inte betala räkningarna i tid heller...

blir att vi åket till VÄSTERÅS på onsdag. måste hinna hälsa på alla och så ska vi hämta bilen. vågar inte ha den kvar utifall att nån skulle göra nå dumt med dom stulna plåtarna...

i går så kom årets första snö. de la sig inte för att de va för varmt men de snöa allafall =) har tagit fram vinter kläderna till vicke. måste köpa nya oxå men jag kan inte bestämma vart i från ellos har snygg jacka och byxa men de har ju kappahl oxå... svårt läge....

Min älsklings prins har hunnit fylla hela 4 år... han börjar bli stor nu. han åt massa tårta och godis när besöket kom utspitt över hela dagen... vilket lyx =)

av oss fick han:
skottkärra i metall (måste ju kunna köra in ved med pappa =)  )
en liten buss
en batteridriven vattenskoter till badet.
en pistol med sugkoppar och handbojjor m.m

av farmor & farfar
nya pettsson och findes filmen

av ann-britt och co
en skoter
ballonger

av daniel
3 afficher

av ida och andré
en bil med släp med skoter på

av gamm farfar ragnar
en polly godis påse
100 kr

av tore
40 kr
chokladkaka

av marlen och tommy
4 påsar godis

och så kommer de lite bilder.


blåser ut ljuset (vet att de är en 1:a men vi hade inga andra ljus)


tårta nr 2


sovrummet är klart =) ursäkta den obäddade sängen


mitt scrap rum ska bara fylla på med alla grejjer =)


efter lite tjat från några så kommer en bild på magen.
från i torsdags. V 16 (15+1)fuskat och köpt en body och ett par byxor från lindex

RSS 2.0